El Nàstic continua en posicions de descens després de perdre contra el Rayo Vallecano

Els madrilenys, que eren un rival directe, fan un pas molt gran cap a la permanència amb aquest resultat

El Nàstic ha perdut per 2 a 0 al camp del Rayo Vallecano i seguirà una setmana més en posicions de descens. De moment està enganxat a la zona de salvació, però la resta de resultats de la jornada podrien obrir el forat de punts. A la primera part, el bagatge ofensiu de l'equip grana ha estat escàs. Una rematada de Juan Delgado que ha desviat el porter Gazzaniga ha estat l'acció més perillosa. Les opcions dels madrilenys s'han produït en els darrers minuts abans del descans. Manucho ha rematat amb el cap a fora just abans que l'àrbitre enviés els dos equips al vestidor.

A la represa, el partit s'ha accelerat. Al minut 47, Xavi Molina ha fet lluir el porter del Rayo amb una rematada que anava dirigida a l'escaire. Però qui ha marcat primer ha estat el conjunt local, dos minuts després. Manucho, a la sortida d'un córner, ha batut Manolo Reina. El Nàstic s'ha estirat per buscar l'empat, però s'ha trobat amb el 2 a 0, obra d'Adrián Embarba, al minut 58. Achille Emana, Levy Madinda i Juan Muñiz han estat els recanvis que han entrat des de la banqueta, però l'equip grana no ha pogut reaccionar. En la pròxima jornada, el Nàstic rebrà la visita del Girona al Nou Estadi.