Els grana han sumat un punt en el primer partit (LaLiga)
Segona Divisió

El Nàstic comença la temporada amb un empat davant del Lugo (2-2)

El Nàstic ha sumat un empat amb el Lugo en el seu primer partit de lliga d'aquesta temporada. Els grana han començat la temporada remuntant un 0 a 2.

Vicente Moreno ha alienat quatre jugadors nous d'aquesta temporada a l'onze inicial davant del Lugo. El rival no ha tardat a posar contra les cordes els grana que s'han encomanat a Sebastián Saja, avui titular en substitució del lesionat Reina. El conjunt de Luis César ha buscat al contracop el gol i l'ha acabat trobant als vint-i-un minuts. Pedraza ha inaugurat el marcador amb un xut creuat lluny de l'abast del porter grana. Tot i que els de Vicente Moreno han treballat per trobar l'empat han acabat encaixant el segon des del punt de penal. Joselu, al 37, l'ha transformat fent pujar el segon gol al marcador

El segon temps ha estat poc vistós fins que els de Vicente Moreno han pogut retallar distàncies. També ho han fet des dels onze metres, el flamant fitxatge Uche ha transformat la pena màxima al minut 65. Álex López en l'ocasió més clara del partit ha tingut l'empat en els darrers minuts. Aquest ha acabat arribant en el temps afegit. El mateix jugador ha estat l'encarregat d'igualar el partit abans del xiulet final.