Nàstic i Gavà es juguen entrar a la final de la Copa Catalunya (@laliga)

El Nàstic cedeix un altre empat al Nou Estadi tot i avançar-se dues vegades en el marcador davant del Mallorca (2-2)

Amb aquest empat l'equip grana ja acumula dotze jornades sense aconseguir la victòria. En la pròxima jornada, l'equip grana visitarà el camp del Mirandés

Lluís CervellóActualitzat

La victòria semblava a prop, però un cop més se li ha escapat dels dits al Nàstic. El Mallorca, un rival directe en la zona baixa de la classificació, ha esgarrapat un punt del Nou Estadi, davant de 5.731 espectadors (2-2).

El conjunt grana ha dominat els primers minuts de partit i aviat han arribat les primeres ocasions. L'1 a 0 l'ha fet Juan Muñiz amb un bon llançament de falta directa. Poc després, l'exjugador del Nàstic Lago Júnior ha tingut una bona oportunitat per empatar, però ha enviat la pilota a la creueta de la porteria de Dimitrievski. Per primer cop aquesta temporada, l'equip tarragoní ha arribat al descans amb avantatge.

Però, tot just començar la segona meitat, quan no s'havia jugat ni un minut, Brandon ha fet l'empat per al Mallorca amb un xut potent des de fora de l'àrea. Aquest gol ha obligat el Nàstic a reaccionar de nou. Una gran jugada individual de Jean-Luc ha servit per tornar avançar els de Vicente Moreno al marcador, en el minut 68. La necessitat de sumar els tres punts ha afegit nervis al tram final del partit. En el minut 87, en una acció d'estratègia a pilota parada, un altre cop Brandon ha tirat una galleda d'aigua freda sobre Tarragona amb l'empat a 2.

En temps afegit, Stephane Emana ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc. En la mateixa jugada, el públic ha demanat un penal sobre Tejera. L'arbitratge del col·legiat Oliver de la Fuente Ramos no ha agradat a ningú. Després de xiular el final del partit, ha expulsat Alberto Lopo amb vermella directa.

El Nàstic és cuer, a sis punts de la zona de salvació. En la pròxima jornada visitarà el camp del Mirandés.