El Nàstic cau golejat a casa contra l'Alcorcón (0-3) i continua enfonsat a la part baixa de la classificació

Els de Rodri han caigut davant l'Alcorcón (0-3), un equip que amb aquests tres punts supera a la classificació els tarragonins

Jordi GrauActualitzat

El Gimnàstic de Tarragona ha sumat la tercera derrota de la temporada a casa davant l'Alcorcón (0-3). A les moltes baixes que Rodri tenia per afrontar el partit, s'hi afegit la d'Uche en el minut 13, que, lesionat, ha hagut d'abandonar el camp. En el seu lloc ha entrat Delgado.

L'Alcorcón s'ha avançat en el minut 20 amb un xut d'Álvaro Peña (0-1). Immers en una crisi de resultats i enfonsat en la classificació, els de Julio Velázquez han reaccionat i en en el temps afegit de la primera meitat Dorca ha fet el 0 a 2.

Rodri ha fet entrar Eddy i Jean Luc en la segona meitat, però els grana no han reaccionat. Fins a aquesta jornada, l'Alcorcón només havia aconseguit anotar 4 gols en 10 partits; contra el Nàstic n'ha fet tres. El 0 a 3 definitiu l'ha firmat Dimitru.

Amb aquesta derrota, el Nàstic veu truncada la ratxa per sortir de la part baixa de la classificació.