El gol del nigerià Uche ha estat inútil. (Foto: LaLiga.es)
Futbol

El Nàstic cau davant el Valladolid i encara no sap què és guanyar (1-2)

No hi ha manera. Deu jornades i el Nàstic no coneix encara el dolç sabor de la victòria. Contra el Valladolid, el conjunt tarragoní ha estat inferior i ha encaixat la primera derrota a casa de la temporada, que el manté cuer de la categoria

Actualitzat

El Nàstic continua espès i enfonsat en la classificació de Segona en una arrencada de Lliga decebedora. El Valladolid s'ha mostrat superior en tot moment i s'ha endut la victòria, que se li nega al conjunt català des del principi de la competició. De fet, és l'únic equip que no n'ha aconseguit cap.

L'equip grana ha començat el matx amb la idea clara de manar i d'encarrilar el seu primer triomf del curs. Juan Muñiz ha traduït l'empenta local en una pilota al pal als 17 minuts.

El Valladolid, en canvi, a la primera que ha tingut no ha perdonat. Juan Villar ha aprofitat una badada dels centrals locals per obrir el marcador batent Dimitrievski, que debutava a la Lliga. Els homes de Vicente Moreno han acusat el cop però poc abans del descans el nigerià Uche els ha fet revifar amb el gol de l'empat.

El Valladolid torna a fer mal

A la represa, el Valladolid ha sortit més decidit a endur-se els 3 punts. L'exespanyolista Joan Jordán ha avisat amb un lliure directe que ha obligat Dmitrievski a lluir-se. I José Arnaiz ha transformat l'ambició del conjunt castellanolleonès en gol als 18 minuts amb una bona rematada de cap.

D'aquí fins al final, el Nàstic hi ha posat intenció però poca claredat en atac. Només Stephane Emana amb una rematada a les acaballes a boca de canó ha estat a prop de l'empat. Però el partit ha mort amb una derrota dolorosa que allarga les angúnies d'un equip barallat amb la victòria. L'afició grana ha acomiadat amb xiulets els seus jugadors, que estan a quatre punts de la salvació.

La setmana vinent, al camp del penúltim, l'Almeria, el Nàstic tindrà una nova oportunitat per trencar el malefici.

Anar al contingut