El Nàstic cau al Nou Estadi davant el Betis en un partit marcat per l'arbitratge

Els tarragonins no han pogut acomiadar la temporada al Nou Estadi amb una victòria i han caigut de penal davant d'un Betis que necessitava els tres punts per no quedar descartat per a l'ascens. La derrota no canvia la situació del Nàstic, que des de la passada jornada té la permanència assegurada. L'àrbitre ha xiulat dos penals a favor dels andalusos, un més clar que l'altre. El primer ha estat executat amb èxit per Emaná; en el segon Aurelio ha relliscat i no ha pogut marcar.

El Betis ha començat molt fort i en certs moments de l'inici de la primera part ha aconseguit desbordar la defensa dels tarragonins. Tot i les nombroses ocasions de perill propiciades pels andalusos, els ha faltat encert i no han aconseguit marcar cap gol durant els primers 45 minuts, en part també perquè a mesura que avançava el matx els de Julio César es mostraven molt més contundents i endreçats defensivament. L'empat a zero ha estat el resum d'un primer temps amb nombroses faltes i aturades del joc.

Durant la segona part, el Betis ha acusat el cansament i el Nàstic ha seguit amb el ritme del final de la primera. Atacant, persistint, intentant el gol. L'ocasió més clara ha estat d'Álex Cruz, que aprofitant la llei de l'avantatge ha engaltat un xut que finalment no ha acabat entre els tres pals. Però la sort no ha acompanyat els tarragonins i un penal clar sobre Santamaría ha fet avançar el Betis en el marcador. Un segon penal, aquest gens clar, sobre Pereira complicava molt les coses, però Aurelio ha relliscat i no ha aconseguit marcar-lo. Finalment ha quedat un 0-1 al marcador. El Betis ha aconseguit els tres punts que necessitava per optar a l'ascens en un partit marcat per un arbitratge força discutible. Per al Nàstic tot segueix igual; els tarragonins tenen la permanència assegurada des de la passada jornada.