Futbol

El Nàstic buscarà la primera victòria de la temporada a domicili al camp del Numància

Assaig de faltes abans d'enfrontar-se al Numància aquest diumenge. A pilota parada o en jugada, el Nàstic aspira a marcar i, sobretot, aconseguir els primers tres punts a fora de casa. Finalment, Mairata serà baixa i Medina suplirà l'absència d'Álex Ortiz, mentre Luis César manté els dubtes a la davantera d'inici, tot i que Powell i Eloy Gila tindran minuts. L'entrenador gallec espera que ni la mala maror de l'entorn ni la classificació siguin una llosa per guanyar a Sòria contra un Numància també necessitat de punts per allunyar-se de la part baixa de la classificació.

Actualitzat
Només ha calgut una minixerrada de deu segons perquè Gerardo Noriega confirmés a Luis César allò que volia sentir: que les molèsties han desaparegut. L'asturià és un element indispensable en els esquemes de l'entrenador, i aquest diumenge serà titular contra el Numància. Més tranquil·litat, doncs, per a un entrenador que mira de treure importància a la situació de l'equip, en zona de descens i amb només una victòria en vuit jornades.

També, com en altres ocasions, David Medina serà el comodí de l'equip grana. El de Vilassar torna a l'onze inicial. Ara com a central, per la baixa per lesió d'Álex Ortiz.

L'any passat, a Los Pajaritos, el Nàstic va esgarrapar un empat, amb gol de Rubén Navarro, un altre dels absents per lesió. Aquest diumenge, el Nàstic tornarà a vestir de blanc, però amb una nova samarreta, que incorpora el nom dels gairebé cinc mil socis del club.

El Numància de Juan Carlos Unzué, que es troba a només dos punts de la zona de descens, encadena tres jornades sense conèixer la derrota i buscarà un triomf a casa que li permeti agafar una mica d'aire després d'un irregular inici de temporada. Per aquest partit el tècnic local tindrà les baixes de Lafuente, Óscar López, Nano i Del Pino.
Anar al contingut