Actualitat grana

El Nàstic buscarà donar la sorpresa davant un Numància que va llençat a Primera

Moisés per Miku a la davantera serà l'únic canvi en l'onze inicial del Nàstic, que aquest dissabte s'enfronta al Numància al Nou Estadi. Per segona setmana consecutiva, Òscar Rubio, l'home que més minuts ha jugat a la Lliga, queda fora de la convocatòria. Dades per donar moral: el conjunt sorià és líder i només ha perdut un matx fora de casa. El partit es podrà veure en directe pel 33 a les 18.30 hores.

Actualitzat

Ferrando repetirà l'esquema 4-5-1 d'Albacete i només introduirà un canvi en l'equip. Moisés jugarà en punta i Maldonado passarà a la banda dreta, en detriment de Miku. Fins i tot la convocatòria és la mateixa que la de la setmana passada. Per segona jornada consecutiva, Òscar Rubio queda fora de la llista. El tècnic aposta per la continuïtat per rebre el líder de la categoria.

Els sorians, líders

El Numància és un equip llençat cap a Primera, però el Nàstic ha de guanyar per sortir de la zona de descens. Per això, i per donar una alegria al president en el seu primer aniversari al càrrec. En un any, Xavier Salvadó ha hagut de fer un curset intensiu de calmar socis.

Anar al contingut