Actualitat grana

El Nàstic busca una victòria al camp de l'Hèrcules per mantenir-se a la zona alta

L'Hèrcules i el Nàstic s'enfronten aquest dissabte en un duel de candidats a lluitar per l'ascens a Primera Divisió i, per tant, no poden permetre's una ensopegada que els allunyaria en excés de les tres primeres posicions, de les quals ja els separen set i vuit punts, respectivament. Els de Javi López busquen els tres punts per trencar la ratxa d'empats de les dues últimes jornades davant la Reial Societat i el Celta.

Actualitzat

L'entrenador del Nàstic té la baixa per lesió d'Alejandro Campano, que fins ara actuava al lateral dret, fora de la seva posició natural. En principi Òscar Rubio hauria de passar a aquesta posició per donar entrada a Fede Bessone per l'esquerra.

Per contra, el tècnic grana ja pot comptar amb Tati Maldonado, una vegada s'ha recuperat de la seva lesió. La bona temporada de l'andalús, i el bon partit d'Alejandro Castro "Jandro", Antonio Calle i Antonio López contra el Celta, fa que el tècnic tingui el seu primer mal de cap per confeccionar l'alineació. A més, no sembla que hagi de donar descans a Nicolás Fedor "Miku", intocable fins ara. La resta de l'equip serà el mateix que contra els gallecs, amb la participació de Tortolero, que s'ha entrenat a part en les últimes sessions.

Mala ratxa de l'Hèrcules

Els alacantins afronten el partit després d'haver trencat una ratxa de quatre jornades sense guanyar i haver-se retrobat amb el triomf en l'última cita a Eibar. Tant la plantilla com el cos tècnic alacantí confien que aquesta victòria sigui un punt d'inflexió dins de la trajectòria de l'equip, que només ha guanyat dos dels seus set partits al Rico Pérez.

Anar al contingut