Actualitat grana

El Nàstic arriba a València amb Calvo, Serrano i Gil de novetats i disposat a retallar distància al Llevant

El Nàstic ha viatjat cap a València, on aquest diumenge, al camp del Llevant, jugarà un duel decisiu per la permanència. Serrano, "El Pampa" Calvo i Gil són les novetats, mentre que s'han quedat a Tarragona Makukula, Ismael i Merino. El Llevant fa deu jornades que no guanya, però per a Paco Flores no és un factor determinant. Els blaugranes són rival directe en la lluita per la salvació i estan a sis punts dels tarragonins. Un triomf grana permetria, doncs, situar-se a tres punts del Llevant.

Actualitzat

Els de Paco Flores afronten una altra jornada clau per continuar mantenint opcions de permanència. L'expedició grana ha sortit aquest dissabte cap a València, on diumenge s'enfrontarà amb el Llevant, un altre dels equips que lluita per quedar-se a Primera Divisió. Els dos equips, doncs, sortiran a totes, ja que s'hi juguen alguna cosa més que tres punts. Paco Flores no ha volgut donar cap pista sobre l'onze inicial durant la setmana. En la llista de convocats hi ha tres novetats, "El Pampa" Calvo, Gil i Serrano, en canvi n'han quedat fora Ruz, Makukula i Ismael.

El Llevant, que té sis punts més que el Nàstic, fa deu jornades consecutives que no guanya. Els d'Abel Resino estan ara mateix fora de les places de descens amb trenta punts, però empatats amb el Celta, que és divuitè. Per tant, per als granes aconseguir un triomf al Ciutat de València és molt important per mantenir viu el somni de la salvació, ja que se situarien a tres punts d'un rival directe.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut