Achille Emana, en una imatge d'arxiu de quan era jugador del Nàstic
Futbol

El Nàstic arriba a un acord per al retorn d'Achille Emaná quan s'obri el mercat d'hivern

El futbolista camerunès s'incorporarà al conjunt grana aquesta temporada, més una d'opcional, després del seu pas per les files del Tokushima Vortis, de la lliga japonesa

Actualitzat

El Nàstic de Tarragona ha anunciat un acord per a la incorporació d'Achille Emaná a partir del 2 de gener del 2017 un cop s'obri el mercat de fitxatges d'hivern. El futbolista camerunès s'incorporarà al conjunt grana pel que resta de temporada més una opcional.

Emaná tornarà a la disciplina del Nàstic després del seu pas per les files del Tokushima Vortis de la lliga japonesa. El camerunès va ser un jugador clau en els esquemes de Vicente Moreno en la gran  temporada que va fer el conjunt tarragoní amb nou gols i cinc assistències en els 37 partits que va disputar.

Bruno Perone, a prova

El Nàstic també ha anunciat que el defensa central Bruno Perone s'entrenarà a partir d'aquest dimarts sota les ordres de Vicente Moreno i estarà a prova per decidir la seva possible incorporació. Perone és un futbolista Italo-brasiler de 29 anys i 1,95 metres d'altura i que la temporada 2010-11 va formar part de la plantilla del Xerez CD.

Anar al contingut