Segona

El Nàstic arrenca un triomf vital al camp del Xerez (1-2) i surt del descens

Triomf vital del Nàstic en la seva lluita per la salvació. L'equip grana va guanyar per 1-2 en la seva visita a l'estadi del Xerez i abandona la zona de descens. I això que els andalusos s'havien avançat ben aviat amb un gol d'Óscar Díaz, però l'holandès Powel va poder empatar abans del descans. Un gol que va castigar els andalusos i va donar ales als de Joan Carles Oliva. Felipe Sanchón va signar una gran jugada individual al minut 52 per segellar el triomf del Nàstic. Fins al final, control dels grana i voluntat sense encert dels locals.

Importantíssima victòria del Nàstic a Chapín, que li permet sortir de la zona de descens. I això que l'equip del qüestionat Javi López va començar amb molta força i amb un nom propi: Óscar Díaz. En els primers deu minuts ho va intentar tres vegades. L'última va ser la definitiva, després del llançament d'un córner i d'una badada de Powel, que trencava el fora de joc, que va suposar l'1-0 del Xerez. El Nàstic va estar inexistent en atac fins al minut 43. Una falta que va llençar Gerardo va permetre la rematada de Powel i el gol de l'empat. En primera instància, la pilota ja va entrar, encara que Rodri la va acabar empenyent a la xarxa.

Aquest gol abans del descans va fer molt de mal al Xerez, i al començament de la segona part ho va demostrar. Sobretot fins a l'1-2, en el minut 53. Tot un golàs de Felipe Sanchón, el primer que marca amb la samarreta del Nàstic, després que va arribar cedit pel Granada al mercat hivernal. La resta del partit va ser controlat per un Nàstic conservador davant d'un Xerez impotent, i que ara queda a 4 punts del Girona en la lluita pel "play-off" d'ascens.