Futbol

El Nàstic apel·la a la il·lusió per derrotar el Sevilla a Tarragona

Ambient de luxe per al partit que demà enfrontarà el Nàstic i el Sevilla. Aquest matí, els aficionats de Tarragona han començat a desplegar els 58 quilòmetres de bufanda que demà exhibiran al Nou Estadi. Mentrestant, els jugadors ultimaven els detalls del plantejament amb què volen sorpendre el líder de la Primera Divisió. Mingo, expulsat en l'últim partit, és baixa, mentre que Paco Flores té previst sacrificar un davanter, Rubén Castro, per adoptar una tàctica més conservadora amb Campano a l'onze inicial. El tècnic del Nàstic considera que el Sevilla és el millor equip de la Lliga.

Actualitzat
La il·lusió. Aquesta és l’arma amb la qual el Nàstic espera superar la visita del Sevilla al Nou Estadi. L’equip de Tarragona sap la dificultat del partit però no renuncia a donar la sorpresa. Amb la confiança que els va donar la victòria a San Mamés, els de Paco Flores s’han entrenat aquest matí per darrer cop abans del partit. Tot i que el tècnic grana no ha volgut donar detalls, tot fa pensar que Portillo serà el màxim argument ofensiu dels catalans.

La plantilla del Nàstic és conscient de la superioritat tècnica del Sevilla però ni això sembla aturar l’optimisme dels tarragonins. Els granes arriben al partit molt confiats després dels bons resultats obtinguts en aquesta segona volta, i per això no renuncien a res.

Paco Flores recupera Ruz i Campano i descarta Merino, Gil i Serrano. El tècnic no podrà comptar ni amb Mingo, sancionat, ni amb Grahn, Rubén Pérez i Makulula, lesionats. Per la seva banda, el Sevilla té la pressió en contra ja que una derrota o un empat els faria perdre el liderat. Juande Ramos tornarà a fer rotacions i prescindirà del brasiler Adriano. Kanouté podria tornar a l’onze titular després de descansar dijous a la UEFA.
Anar al contingut