El Nàstic agafa aire davant del Granada gràcies a l'efectivitat d'Uche (2-0)

El nigerià sentencia el partit amb dos gols en cinc minuts. Els de Rodri, amb un partit menys, tenen la salvació a tocar.

Albert AguileraActualitzat

El Nàstic de Tarragona ha sumat la segona victòria de la temporada després de guanyar al Granada per dos gols a zero. I ho ha fet davant d'un equip andalús venia d'encadenar tres victòries consecutives i que es presentava al Nou Estadi amb l'etiqueta d'aspirant a l'ascens.

Els granes han sortit a pressionar els andalusos i al minut 26, una centrada de Sergio Tejera des de la banda esquerra l'ha controlada Ikechukwu Uche, que després de fer-se una autopassada ha rematat amb la cama esquerra al fons de la porteria de Javi Varas. Amb el primer gol, els tarragonins no han abaixat la intensitat i al cap de cinc minuts un mal rebuig del defensa Víctor Díaz l'ha aprofitat, molt murri, Uche per tornar a batre Varas i fer pujar el definitiu 2 a 0 al marcador del Nou Estadi.

El Granada ho ha intentat al llarg de tota la segona part, però ni Machís ni Rey Manaj tenien fi el punt de mira. Al final, victòria de Nàstic que el situa amb 8 punts, en un dels llocs de permanència, quan encara té pendent el partit a casa contra el Barça B, que finalment es jugarà l'1 de novembre.