Juan Merino a la roda de premsa prèvia al partit contra l'Elx (gimnasticdetarragona.cat)
Segona Divisió

El Nàstic afronta el partit de divendres contra l'Elx com una final per allunyar-se dels descens

L'equip tarragoní, que arriba en un gran moment després de dues victòries consecutives com a locals, rep un equip que porta tres jornades sense guanyar amb l'ambició de seguir sumant de tres en tres

Joan CaubetActualitzat
El Nàstic afronta el partit de divendres al Nou Estadi (20.00) davant l'Elx com una nova final que li permeti seguir ocupant una setmana més places fora del descens, mentre que el club il·licità busca els tres punts per no despenjar-se completament de la lluita per la promoció. Després de dues victòries consecutives a casa i d'un balanç molt positiu, amb només una derrota en el que va d'any, l'equip grana arriba en bona forma a un tram de la temporada que es preveu força complicat, amb molts equips implicats per no baixar.

Juan Merino, tècnic del Nàstic, convençut de què la permanència passa per fer-se fort al Nou Estadi, creu que "és vital treure una victòria" contra l'Elx. "És un equip alegre, perillós ofensivament i amb un poder ofensiu molt característic", ha destacat Merino, que podrà comptar amb tota la plantilla a excepció de Luismi, que segueix recuperant-se del seu trencament al bíceps femoral de la cama dreta.

L'equip entrenat per Alberto Toril arriba a Tarragona igualant el seu pitjor moment de la temporada, després de tres jornades sense conèixer la victòria, el que els ha apropat a només sis punts dels llocs de descens. A més, després de l'empat a casa contra l'Alcorcón, es van poder escoltar els primers xiulets al Martínez Valero.

L'equip il·licità recupera a Edu Albácar, que havia estat un mes i mig lesionat del genoll i Albert Dorca, que estava sancionat per acumulació de targetes. L'única baixa dels de Toril, a banda de les de llarga duració de "Mandi" i Matilla, és la de Eldin Hadzic, que estarà apartat un parell de setmanes per problemes musculars.
Anar al contingut