Barça

El Nàpols nega els rumors del fitxatge de Gonzalo Higuaín pel Barça

El Nàpols desmenteix la notícia del fitxatge del jugador argentí Gonzalo Higuaín pel Barça. La notícia es va anunciar en la prèvia de l'estrena d'Argentina en el Mundial i aquest dilluns el club ha contestat via Twitter. La directiva del Nàpols vol frenar qualsevol rumor que inclogui la marxa, aquest estiu, de la seva màxima estrella

Actualitzat

El Nàpols desmenteix la notícia del fitxatge del jugador argentí Gonzalo Higuaín pel Barça. La notícia es va anunciar en la prèvia de l'estrena d'Argentina en el Mundial i aquest dilluns el club ha contestat via Twitter. La directiva del Nàpols vol frenar qualsevol rumor que inclogui la marxa, aquest estiu, de la seva màxima estrella.

Higuaín podria ser l'escollit per reforçar la davantera blaugrana la pròxima temporada, i la seva trajectòria a la lliga espanyola l'avala. L'exdavanter del Reial Madrid agrada molt a Luis Enrique, el nou etrenador blaugrana. El jugador estaria disposat a tornar a jugar a la Lliga BBVA per trobar-se amb Leo Messi, tal com ha declarat després del triomf de l'Argentina sobre Bòsnia i Hercegovina.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut