Koulibaly ha marcat el gol que dona la victòria al Nàpols sobre la Juventus (Reuters)
Futbol internacional

El Nàpols guanya la Juventus en el darrer sospir i escalfa la lluita per l'Scudetto (0-1)

Un gol de Koulibaly en el minut 90 deixa el conjunt del sud d'Itàlia a només un punt dels de Massimiliano Allegri

La Sèrie A s'escalfa de valent i és que el duel d'alt voltatge que hi havia aquesta nit entre la Juventus i el Nàpols s'ha saldat amb una victòria en el darrer sospir de l'equip del sud d'Itàlia gràcies a un gol de Kalidou Koulibaly en el minut 90. El senegalès ha deixat mut el Juventus Stadium quan ha enviat la pilota al fons de la porteria amb una rematada de cap letal.

Amb aquest triomf, l'equip 'azzurro' fa un cop d'autoritat i es posa a només un punt de l'equip de Massimiliano Allegri quan només falten quatre jornades per al final de la màxima competició italiana.

Les males notícies per als 'bianconeri' també han arribat en forma de lesió quan un dels referents en defensa, el veterà Giorgio Chiellini, s'ha vist obligat a abandonar el terreny de joc per uns problemes al genoll.