Els jugadors del Múrcia celebren un gol (Foto: R. Múrcia)
Copa del Rei

El Múrcia fa fora l'Olot de la Copa del Rei en la tercera eliminatòria (3-1)

Els catalans no han pogut impedir la remuntada local

La trajectòria de la Unió Esportiva Olot a la present edició de la Copa del Rei s'ha acabat en la tercera eliminatòria, al camp del Múrcia, escenari on ha perdut per 3 a 1. I això que els catalans han estat els primers a marcar, mitjançant Hèctor Simon en el minut 17. Abans del descans, però, els locals ja havien empatat amb un gol de Pedro Martín en el minut 28. Ja en la segona part el Múrcia ha sentenciat amb els gols de Víctor Curto en el minut 76 i Pedro Martín en el 87.

Abans del partit, el club de la Garrotxa s'havia afegit amb un comunicat  a l'onada de condemnes de molts clubs catalans a l'onada d'escorcolls i detencions del 20 de setembre a Catalunya per impedir el referèndum de l'1 d'octubre.