Els pilots de Superbikes poc abans de començar a rodar (SBK)
Motor

El Mundial de Superbikes torna a Esport3

El pilot català Jordi Torres espera ser un dels principals protagonistes de la competició, que comença aquest cap de setmana al circuit australià de Phillip Island

Actualitzat

Aquest cap de setmana comença el Mundial de Superbikes 2017, i ho fa en directe per Esport3 des del circuit de Phillip Island, a Austràlia.

Philip Island és una de les pistes més carismàtiques del campionat i la que inaugura tradicionalment aquesta competició. Jordi Torres arriba encara en procés de recuperació de l'accident que va tenir a Jerez, però molt confiat en la nova temporada.

L'equip Kawasaki, amb seu a Granollers, defensa el títol d'escuderies, de marques i de pilots amb el nord-irlandès Jonathan Rea, bicampió del món. Un dels rivals més forts serà l'italià Marco Melandri, que s'incorpora a les Superbikes amb la Ducati oficial. L'excampió del món dels 250 centímetres cúbics és tota una figura internacional i l'aposta més mediàtica per part de la marca italiana. També amb Ducati, el valencià Xavier Forés buscarà tornar al podi, com l'any passat. A Supersport, el turc Kenan Sofuoglu surt com a favorit. 

Dissabte, a partir de les 2.20 de la matinada, els aficionats al motor podran seguir les sessions d'entrenaments oficials de les categories de Superbikes i Supersport, i la primera cursa de la categoria reina s'emetrà, en directe, a partir de les 05.00 per Esport 3 i també pel web esport3.cat

Els comentaris seran de Xavier Guillén i l'expilot i subcampió del món Rubèn Xaus.

Anar al contingut