Vladímir Putin i Gianni Infantino, en la presentació del programa de voluntaris (Reuters)
Vladímir Putin i Gianni Infantino, en la presentació del programa de voluntaris (Reuters)
Futbol

El Mundial de Rússia 2018 bat el rècord històric de sol·licituds per col·laborar-hi de voluntari

El pròxim organitzador de la Copa del Món de futbol ha reunit, fins ara, un total de 157.614 peticions per col·laborar com a voluntari en l'organització

Actualitzat

El Mundial de Rússia 2018 ha assolit una fita històrica. Quan falta un mes perquè s'acabi el període d'inscripció, el pròxim organitzador de la Copa del Món de futbol ja ha rebut 157.614 sol·licituds per col·laborar-hi com a voluntari. Aquesta dada representa un rècord en la història de les organitzacions dels mundials de futbol.

Aquest dilluns, els voluntaris del Mundial i la Copa Confederacions 2017 s'han congregat al centre de Moscou per celebrar el Dia Mundial del Voluntari. L'esdeveniment ha tingut lloc a la pista de patinatge més gran d'Europa i l'ha presidit el viceprimer ministre Vitali Mutkó, encarregat de coordinar l'organització del Mundial.

La Copa del Món 2018 necessitarà uns 15.000 voluntaris i la Copa Confederacions 2017, uns 5.500. El president rus, Vladímir Putin, va engegar al juny el programa de captació de voluntaris, juntament amb les llegendes del futbol Carles Puyol i el rus Rinat Dasáev. En la presentació, Putin va expressar, convençut, que "podem garantir una organització de màxim nivell per a esportistes i aficionats". A més, va afegir que la missió dels voluntaris és "oferir un servei desinteressat".

Anar al contingut