Damià Aguilar
Damià Aguilar
Motociclisme

El Mundial de MotoGP, a Catalunya Ràdio

Diumenge, 18 de març, torna "Univers MotoGP" amb Damià Aguilar. Per cinquena temporada, cada diumenge de Gran Premi, dins del "Tot gira" es farà la transmissió de la cursa de la categoria reina. El mundial comença a Qatar, diumenge a les 16.30 i, de manera excepcional, s'emetrà únicament per catradio.cat.

Actualitzat

Catalunya Ràdio comença la 31a temporada del Mundial de MotoGP. A partir del 18 de març, Catalunya Ràdio seguirà, una temporada més, apostant per aquesta modalitat que dona tants èxits a l'esport català. Es podrà seguir novament, en directe, cada diumenge de Gran Premi, la cursa de la categoria reina dins de l'espai "UniversMotoGP" del programa "Tot gira" per cinquena temporada. El seguiment des dels circuits serà de Damià Aguilar.

El 2017, Marc Márquez (Repsol Honda) es va proclamar per 4a vegada campió del món de MotoGP. Ell, amb Maverick Viñales (Movistar Yamaha) i Dani Pedrosa (Repsol Honda) van ser els pilots de casa que van sumar podis i victòries a la categoria, i 16 "poles" de 18 possibles. Però aquesta temporada segur que el ventall s'eixampla. Àlex Rins (Suzuki Ecstar) i Aleix Espargaró (Aprilia Gresini) poden optar al podi, i Pol Espargaró (KTM RedBull) i Tito Rabat (Reale Avintia Ducati) acostar-s'hi. Aquesta temporada hi ha pilots catalans ocupant seients en totes les grans marques representades a MotoGP.

Gran Premi de Qatar

Diumenge, 18 de març, de 16.30 a 18.00, es podrà seguir per catradio.cat, el primer gran premi de MotoGP de la temporada que es disputarà al circuit de Losail, a Qatar. En aquesta ocasió, i de manera excepcional, només s'emetrà pel web perquè coincideix amb la transmissió del partit entre el Barça i l'Athletic Club.  

catradio/univers-moto-gp/

Sant Joan Despí, 16 de març del 2018

Anar al contingut