Shermadini ha imposat la seva llei sota els taulers (EFE)

El MoraBanc Andorra es fa fort a la seva pista i força el tercer partit contra el Reial Madrid (89-77)

El conjunt de Joan Peñarroya, liderat per Georgi Shermadini (19 punts i 11 rebots) ha sumat una històrica victòria que li permet seguir somiant amb la possibilitat d'eliminar el campió i màxim favorit per revalidar el títol

El MoraBanc Andorra s'ha refet de la contundent derrota contra el Reial Madrid i ha forçat el tercer partit dels "play-off" de quarts de final de la Lliga Endesa de bàsquet. El conjunt de Joan Peñarroya s'ha fet fort a la seva pista i ha sumat una històrica victòria per 89 a 77 que li permet seguir somiant amb la possibilitat d'eliminar el campió i màxim favorit per revalidar el títol.

Després d'un inici igualat, el MoraBanc ha obert una escletxa de vuit punts (26-18) però el Madrid ha reaccionat i al descans ja guanyava per quatre punts de diferència (35-39). Els andorrans han trencat el duel en un gran tercer quart, on han anotat 34 punts i han agafat un avantatge que ja ha estat definitiu.

Shermadini, amb 19 punts i 11 rebots, ha liderat el meritori triomf del conjunt del Principat, que ara tornarà a visitar la pista del Reial Madrid en el tercer i definitiu partit de la sèrie. L'equip que guanyi passarà a les semifinals i el que perdi dirà adeu a la temporada.