Xavi Pascual en acció durant un partit (Foto: EFE)
Bàsquet

El Montepaschi Siena-Barça Regal de l'Eurolliga de bàsquet, divendres, al canal Esport3

A partir de les 20.40, Esport3 transmetrà el partit que es disputarà a la ciutat italiana. Aquest matx serà el sisè de la segona volta del Top16 que disputarà l'equip blaugrana. El mateix dia, i abans d'aquest partit dels blaugranes, hi haurà la transmissió del partit que l'equip del Caja Laboral de Vitòria jugarà amb l'equip rus del Khimki de Moscou, a partir de les 16.55.

Actualitzat
L'Eurolliga de bàsquet serà present a la graella del canal Esport3 dijous i divendres, amb la transmissió de tres partits de la competició.

Divendres, a partir de les 20.40, Esport3 transmetrà el partit Montepaschi Siena-Barça Regal, que es disputarà a la ciutat italiana. Aquest matx serà el sisè de la segona volta del Top16 de la competició europea de bàsquet que disputarà l'equip blaugrana, entrenat per Xavi Pascual. El mateix dia, i abans d'aquest partit dels blaugranes, hi haurà la transmissió del partit que l'equip del Caja Laboral de Vitòria jugarà amb l'equip rus del Khimki de Moscou, a partir de les 16.55.

I demà, el canal Esport3 transmetrà, també des de la capital russa i a partir de les 17.40, el partit CSKA Moscou-Reial Madrid.

La transmissió del canal esportiu de TV3 anirà a càrrec de Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozabal en els comentaris tècnics.
Anar al contingut