Champions

El Mònaco encarrila l'eliminatòria contra l'Arsenal i arrenca un valuós triomf a l'Emirates Stadium (1-3)

El Mònaco ha sabut fer el seu partit, ha aprofitat jugades a la contra i ha sabut frenar l'Arsenal cada vegada que s'ha apropat a l'àrea. Els "gunners" ho han intentat una vegada i una altra, però la teranyina dels homes de Leonardo Jardim ha funcionat a la perfecció

En els primers compassos del partit, el Mònaco ha sabut frenar el joc ofensiu de l'Arsenal i ha traslladat el joc al mig del camp. Molt poques arribades per part dels dos equips. Tímids intents de xutar a porta fins que Kondogbia ha fet el 0-1 engaltant un cacau des de fora l'àrea que ha desviat Mertesacker per sorprendre el seu propi porter.

Ja a la segona part, els de Wenger han sortit molt decidits, però en l'intent d'igualar el marcador han acabat encaixant el segon, un golàs de Berbatov que ha consumat una jugada a la contra de tiralínies. El partit, llavors, ha pujat de velocitat, i els dos equips han començat a arribar molt més a les àrees i també s'ha endurit el joc.

Al minut 91, Chamberlain ha donat oxigen a l'Arsenal marcant un gol des de fora de l'àrea. L'aire, però, els ha durat ben poc, ja que al 94 Carrasco ha sabut aprofitar una pilota robada i fer l'1-3 definitiu. Eliminatòria complicada per als "gunners", que podrien encadenar cinc anys sense passar la barrera dels vuitens de final.