Chapecoense
Un dels fèretres, en ser transportat dins l'estadi del Chapecoense (EFE)
Futbol

El món del futbol i la societat civil a Chapecó fan un sentit homenatge a les víctimes de l'accident aeri

Milers de persones, incloent-hi els presidents del Brasil i de la FIFA i personalitats com Puyol i Figo, han rebut els fèretres a l'estadi d'Arena Conda, on s'ha celebrat el funeral

Actualitzat

Milers de persones han rebut amb aplaudiments i ovacions l'arribada a l'estadi brasiler del Chapecoense dels fèretres amb les restes de les víctimes de l'accident aeri de dilluns passat a Colòmbia.

Els simpatitzants han esperat durant hores sota la pluja per participar en l'homenatge multitudinari que s'ha rendit a les víctimes a l'Arena Conda, on van ser dipositats 50 taüts amb les restes mortals de 19 jugadors i de gran part de la directiva i l'equip tècnic del club.

Flors, pancartes i banderes del Brasil, del Chapecoense, i fins i tot alguna de Colòmbia, han rebut la comitiva fúnebre, que ha arribat a l'estadi procedent de l'aeroport de la ciutat.

"En l'alegria i en la pena, el meu huracà, tu ets sempre un vencedor", deia una enorme pancarta col·locada a l'estadi, on també es podia llegir un "moltes gràcies al poble colombià", en atenció a l'emotiu comiat de l'afició del país veí a les víctimes.

En la cerimònia, hi han assistit, entre d'altres, el president del Brasil, Michel Temer, el president de la FIFA, Gianni Infantino, els exfutbolistes Luis Figo i Carles Puyol i el jugador del Reial Madrid Lucas Silva.

L'accident va passar la nit de dilluns a les proximitats de Medellín i va provocar la mort de 71 dels 77 ocupants de l'avió, majoritàriament, membres del club i periodistes que informaven sobre el partit d'anada de la final de la Copa Sud-americana de futbol entre el Chapecoense i l'Atlético Nacional colombià.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut