El Barça ha engalat el Camp Nou per a l'ocasió (Foto: @FCBfemeni)
Esports

El món de l'esport se suma a la lluita contra el càncer de mama

Els principals clubs esportius de Catalunya se sumen a les diferents campanyes solidàries en el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Actualitzat

En una data tan assenyalada com el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, els principals clubs esportius s'han sumat a la causa amb accions i imatges a través de les xarxes socials. Una gran quantitat de clubs han inclòs el color rosa identificatiu de la lluita en les seves imatges de perfil com a mostra de suport a la lluita.

El Barça ha utilitzat el Camp Nou com a escenari de la seva mostra de suport i ha dibuixat un gran llaç rosa a la graderia principal, com s'ha pogut veure en un vídeo difós a través dels canals oficials del futbol femení.

 

Els altres equips de Primera Divisió masculina de futbol també s'han sumat a la causa amb publicacions a les xarxes socials.

 

L'esport femení, com no podia ser d'una altra manera, també s'ha mostrat solidari amb la lluita contra el càncer de mama i dimecres passat ho van escenificar l'Uni Girona i l'Snatt's Sant Adrià en el duel català de la Lliga femenina de bàsquet.

 

En la mateixa lliga femenina de bàsquet, el Sedis Bàsquet també ha deixat constància a les xarxes de la seva implicació.

 

El Divina Seguros Joventut i el Baxi Manresa de bàsquet, el Club Natació Sabadell o l'Industrias Santa Coloma de futbol sala han estat alguns dels altres equips que s'han sumat a la causa amb missatges a través de les xarxes socials.

Anar al contingut