Esports

El món de l'esport se solidaritza amb les víctimes de l'accident aeri de Germanwings a les xarxes socials

Molts esportistes professionals de totes les disciplines s'han mostrat molt afectats per aquesta tragèdia i han mostrat el seu condol als familiars de les víctimes a través de les xarxes socials

Esportistes, clubs esportius i federacions han expressat el seu condol i la seva solidaritat amb els familiars de les víctimes de l'accident aeri d'un avió de la companyia Germanwings que s'ha estavellat als Alps francesos mentre feia la ruta entre Barcelona i Dusseldorf.

Molts esportistes professionals de totes les disciplines, des de futbolistes, passant per jugadors de bàsquet, tenistes, etc, acostumats a volar molt sovint, s'han mostrat molt afectats per aquesta tragèdia i han mostrat el seu condol als familiars de les víctimes a través de les xarxes socials.

Per part del Barça, el president Josep Maria Bartomeu i futbolistes com Marc Bartra o Pedro Rodríguez i jugadors de la secció de bàsquet com Bostjan Nachbar o Justin Doellman s'han sumat a les nombroses mostres de condolència cap a les víctimes de l'accident. Entre altres noms d'esportistes il·lustres cal destacar els dels tenistes Rafa Nadal o David Ferrer, els futbolistes Sergio Ramos i David Villa i el jugador dels Chicago Bulls Pau Gasol.

Aquest migdia s'ha fet un minut de silenci durant la inauguració de la seu de la LFP a Barcelona, un acte on han assistit entre d'altres el president del Barça, Josep Maria Bartomeu i el de l'Espanyol, Joan Collet. També la Volta a Catalunya ha decidit no fer la tradicional cerimònia del podi després de l'etapa com a mostra de solidaritat amb dues de les víctimes mortals que eren veïnes d'Olot.