Barça

El missatge de Leo Messi després de la seva exhibició al Sánchez Pizjuán

"Vam aconseguir un important triomf en un dels camps més complicats de la Lliga", assegura el crac argentí en un breu text al seu compte oficial de Facebook acompanyat per una fotografia on se'l veu celebrant el seu gol contra el Sevilla

Messi celebra el gol de l'empat al Sánchez Pizjuán (Facebook Messi)

Després de la seva exhibició al Sánchez Pizjuán, Leo Messi ha publicat aquest dilluns un missatge al seu compte oficial de Facebook per valorar la victòria del Barça a Sevilla. "Vam aconseguir un important triomf en un dels camps més complicats de la Lliga", escriu Messi en un breu text acompanyat per una fotografia on se'l veu celebrant el seu gol contra el Sevilla.

Messi va firmar una actuació brillant i va ser clau en la remuntada al Sánchez Pizjuán fent el gol de l'empat, el seu 500 amb la samarreta del Barça, i l'assistència del segon a Luis Suárez. El crac argentí, que ja ha fet 16 dianes aquesta temporada, s'incorporarà en els pròxims dies a la disciplina de la selecció del seu país per disputar dos partits de la fase de classificació pel Mundial de Rússia 2018 contra el Brasil i Colòmbia.

NOTÍCIES RELACIONADES