El ministre de l'Interior francès, durant la seva compareixença pública
Futbol

El ministre de l'Interior francès garanteix la màxima seguretat durant la pròxima Eurocopa

El ministre de l'interior francès, Bernard Cazeneuve, ha assegurat que el nivell de vigilància ja és molt alt des dels atemptats del passat 13 de novembre de París

Actualitzat

El govern francès ha garantit la màxima seguretat durant l'Eurocopa que es disputarà del 10 de juny al 10 de juliol a França. El ministre de l'interior francès, Bernard Cazeneuve, ha assegurat que el nivell de vigilància ja és molt alt des dels atemptats del passat 13 de novembre de París i ha recordat que és la UEFA l'encarregada de la seguretat als estadis.

"Hem decidit que aquest esdeveniment es pugui celebrar i això mostra la nostra voluntat de resistir al terror que no ens imposaran. La nostra voluntat comuna ens ha de conduir a una vigilància, a avaluar permanentment el risc i tenir la flexibilitat que ens permeti reconsiderar, si cal, les nostres posicions en les fanzones", ha advertit després de la reunió de seguiment de la comissió de seguretat.

Entre les mesures aprovades en la reunió d'aquest dimarts es troben la de realitzar escorcolls sistemàtics en les fanzones (zones de trobada i reunió dels aficionats durant el torneig), implantar sistemes de detecció d'objectes metàl·lics, la presència d'artificiers i sistemes de videovigilància en aquestes zones i prohibir els equipatges voluminosos.

Anar al contingut