Jorge Sampaoli dirigeix l'entrenament d'aquest dimarts abans d'enfrontar-se al Leicester a la Champions League (EFE)
Lliga de Campions

El millor Sevilla de Sampaoli s'enfronta amb un Leicester en hores baixes als vuitens de final de la Champions League

Els anglesos van acabar líders a la fase de grups, però en el torneig interior són a només un punt del descens

Actualitzat

El Sevilla rep el Leicester al Sánchez Pizjuán en el partit d'anada dels vuitens de finals de la Champions League amb tot de cara per superar l'eliminatòria sense gaire complicacions i és que els anglesos, quarts per la cua a la Premier League, amb prou feines se'n recorden del conte de fades que van viure la temporada passada.

Els andalusos, en canvi, continuen lluitant a la part més alta de la classificació de la Lliga, i estan gaudint del moment més dolç des de que Jorge Sampaoli va assumir la banqueta sevillista. Això sí, aquest dimecres, el tècnic argentí haurà de mirar el partit des de la llotja perquè ha de complir amb el segon partit de sanció després de la seva expulsió en el partit contra la Juventus a la fase de grups.

El Sevilla no podrà comptar amb el defensa Gabriel Mercado, sancionat, ni amb els lesionats de llarga durada, Trémoulinas i Krohn-Dehli. Vicente Iborra, per la seva banda, haurà d'anar amb molt de compte de no veure una targeta groga en l'enfrontament contra el Leicester i és que està apercebut de sanció.

Del costat dels anglesos, el davanter Islam Slimani és dubte per al partit d'aquest dimecres ja que té unes molèsties físiques que el van deixar fora de la convocàtoria en el darrer enfrontament que va jugar el Leicester a la FA Cup.

 

Anar al contingut