Futbol

El millor Espanyol de la temporada es llança a buscar la primera victòria a casa

L'equip de Sánchez Flores no ha perdut en els últims sis partits i el triomf contra l'Alabès l'esperona a donar la primera alegria a l'afició de Cornellà-el Prat

Actualitzat

El RCD Espanyol viu un dels seus moments més dolços de la temporada i espera coronar aquesta dinàmica positiva amb el primer triomf de la temporada a Cornellà-el Prat, aquest dissabte contra el Leganés (18.30).

El tècnic Quique Sánchez Flores finalment podrà comptar amb Baptistão i Marc Roca. Tots dos eren peces habituals a l'equip titular fins que es van lesionar. Estan disponibles, però tot apunta que no sortiran d'inici.

En el cantó negatiu, Javi López, per decisió tècnica, i Hernán Pérez, sancionat després que va veure la cinquena targeta groga la jornada passada contra l'Alabès, són baixa en la llista de convocats.

Les sensacions de l'Espanyol són bones. En les últimes sis jornades l'equip no ha perdut i ha mantingut la porteria a zero cinc vegades. És un èxit del treball col·lectiu, segons s'insisteix des del vestidor una vegada i una altra.

El conjunt blanc-i-blau arriba al partit contra el Leganés després de la victòria per 0 a 1 contra l'Alabès. El gol va arribar després d'un penal fallat en el minut 80, una reacció que per Sánchez Flores va ser un dels aspectes més destacables i un estímul per al futur.

El tècnic madrileny no planeja gaires canvis en l'alineació. Sánchez Flores no sol canviar en excés el que funciona i, per ara, està satisfet amb el rendiment dels jugadors. Un de les grans dubtes és qui serà la parella de Gerard en punta: Baptistão està recuperat, però en l'assaig de divendres ho va provar amb Caicedo.

El Leganés, per la seva banda, viatja a Barcelona a la recerca d'una victòria que li permeti retrobar-se amb els tres punts a domicili després de dues sortides de lliga perdent, a La Rosaleda i al Santiago Bernabéu. Ho farà com a colofó ​d'una setmana agredolça. Dilluns va aconseguir el primer triomf com a local a Primera després de derrotar l'Osasuna (2-0), però en va pagar un peatge molt car.

Rober Ibáñez, autor dels dos gols davant els navarresos, es va lesionar en el duel i es perdrà el que queda de temporada. Alexander Szymanowski i Diego Rico tampoc van poder acabar el partit. Tots dos seran absents aquesta jornada. S'uneixen a les baixes ja conegudes de Mamadou Koné i d'Adrián Marín. Per això Asier Garitano haurà de recompondre l'onze inicial utilitzat en les últimes cites.

Tot apunta que Víctor Díaz modificarà la posició habitual per ocupar el lateral esquerre mentre que Darwin Machis podria sortir en un dels costats de l'atac. En l'altre, Omar Ramos i Unai López pugnaran pel lloc.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut