Futbol

El Milan vol fitxar Eto'o per reforçar la seva davantera de cara a l'any que ve

Després dels rumors que han envoltat el futur blaugrana de Samuel Eto'o, l'adéu del camerunès podria fer-se imminent a finals d'aquesta temporada. El mandatari del Milan, Adriano Galliani, ha reconegut que un cop finalitzi la Lliga obrirà negociacions amb el Barça per aconseguir els serveis del davanter africà. L'altre gran objectiu de l'actual campió d'Europa és el migcampista del Madrid, Emerson.

Actualitzat

Samuel Eto'o és l'objectiu prioritari del Milan. Així de clar ho ha deixat aquest dimarts el mandatari del club italià, Adriano Galliani. La mà dreta de Berlusconi a l'entitat milanista ha reconegut que el davanter camerunès és el primer dels reforços que desitja incorporar l'actual campió d'Europa de cara l'any que ve. En declaracions als mitjans, Galliani ha assegurat que, un cop finalitzi la Lliga espanyola, s'adreçarà al F.C. Barcelona per obrir les negociacions per tal de saber si Eto'o és al mercat. La resposta està, doncs, en mans del club presidit per Joan Laporta.

En la mateixa intervenció, l'administrador delegat del Milan ha reconegut també que l'altre gran objectiu per la temporada vinent és el migcampista del Madrid, Emerson. El discutit jugador brasiler podria així tornar a Itàlia -on ja va despuntar amb la Roma i la Juventus- per retrobar-se amb el seu millor futbol. En aquest cas Galliani ha dit que també s'adreçarà al Madrid a partir del 17 de juny -data en què acaba la Lliga- per parlar amb els directius del club blanc.

Anar al contingut