Itàlia

El Milan remunta i venç davant l'Inter (2-1) i s'emporta la Supercopa italiana

El primer títol oficial de la temporada a Itàlia, la Supercopa, se l'ha endut el Milan, el campió de Lliga, que ha superat el seu rival ciutadà, l'Inter, el campió de copa, per 2-1 en un partit disputat a l'Estadi Nacional de Pequín, a la Xina. Els interistes han estat els que han sortit més endollats al Niu d'Ocell, l'espectacular estadi olímpic de la capital xinesa i s'han avançat a l'equador del primer temps gràcies a Sneijder. A la segona part, però, amb gols d'Ibrahimovic i Kevin-Pince Boateng, els milanistes han aconseguit capgirar el marcador i aixecar el primer trofeu del curs.

Lluny d'Itàlia, a l'Estadi Nacional de Pequín, a la Xina, el Milan ha aconseguit el primer títol oficial de la temporada al futbol italià, la Supercopa, després de derrotar el seu gran rival, l'Inter, en un partit en què ha hagut de capgirar el marcador per imposar-se per 2-1.

La primera part, de domini de l'Inter ha acabat amb avantatge per als homes de Gian Piero Gasperini, que debuta a la banqueta "neroazzurra", gràcies a un gol d'Sneijder, en el minut 22, en el que pot  haver estat l'últim servei de l'holandès com a futbolista de l'Inter -els dos equips de Manchester semblen disposats a apostar fort per aconseguir-ne el traspàs.

Després del descans, les sensacions s'han capgirat. Mentre l'Inter perdia el control, el Milan ha començat a dominar la pilota i a buscar amb convicció l'empat. El gol de l'empat l'ha fet l'exbarcelonista Zlatan Ibrahimovic, després de rematar una acció de qualitat protagonitzada per Robinho i Seedorf. Nou minuts després de l'empat, en el 68, un xut d'Alexandre Pato al pal l'ha aprofitat Kevin-Prince Boateng per decantar el marcador cap a la banda "rossonera" i donar l'avantatge definitiu al seu equip.