Pazzini ha marcat, però ha acabat lesionat. (Foto: EFE)

El Milan guanya el Genoa (0-2), en un partit en què es lesiona Pazzini, abans de visitar el Barça

El Milan ha complert i ha guanyat el Genoa (0-2), a la Lliga, abans de visitar el Barça al Camp Nou a la Champions. Pazzini ha fet el primer gol i just després l'han canviat per lesió. Ara mateix no se sap si podrà estar a punt per dimarts. La segona diana l'ha marcat Ballotelli, que no pot jugar a la Champions perquè ja ho va fer amb el City.

Allegri, el tècnic del Milan, ha fet tres canvis contra el Genoa pensant en el partit del Camp Nou de dimarts. Abatte, Ambrosini i Boateng s'han quedat inicialment a la banqueta.

El Milan ha viscut després del minut 22 una barreja d'emocions. La bona, que Pazzini ha obert el marcador amb un golàs. I la dolenta, que poc després aquest mateix jugador ha hagut de marxar del camp coix. Ara mateix no se sap si podrà estar a punt per dimarts. En el seu lloc ha entrat Ballotelli, que no pot jugar la Champions perquè ja ho va fer amb el City.

A la segona meitat, hi la hagut un ensurt per als "rossoneri" amb un xut al pal del local Cesare Bovo. Però, als 20 minuts, Ballotelli ha aprofitat una bona passada en profunditat del colombià Zapata per batre Frey i deixar el partit coll avall per al seu equip.

El Milan ha tornat a fer el que més li agrada: defensar-se. I encara més quan el francès Constant ha vist la segona groga i ha estat expulsat. L'equip d'Allegri ha aconseguit la desena victòria en 16 partits a la lliga i se situa a dos punts del Nàpols, segon de la Sèrie A. I el més important, arribarà al matx del Camp Nou amb la moral i els seus principis futbolístics ben reforçats.