El Milan torna a il·lusionar (Reuters)
Futbol

El Milan es fa un equip nou per tornar a somiar, amb pràcticament el mateix que val Neymar

El club "rossonero" vol tornar a ser gran, i per aconseguir-ho ha fet una gran inversió

Albert VilanovaActualitzat

Per nombre de fitxatges, el gran animador d'aquest mercat ha estat el Milan. Després d'una lleugera millora la temporada passada per tornar a Europa, els "rossoneri" volen tornar a ser grans de la mà del magnat xinès Yonghong Li.

Així, doncs, el Milan s'ha gastat 227,5 milions d'euros, o, el que és el mateix, pràcticament el que va costar Neymar al PSG, per satisfer les necessitats de Vincenzo Montella aquest estiu.

En total, el Milan ha fitxat 11 jugadors aquesta temporada, precisament un per a cada posició. A la porteria, la incorporació és la d'Antonio Donnarumma (germà de Gianluigi Donnarumma), per 1,5 milions d'euros. Només en la defensa, els italians s'hi han gastat 100 milions d'euros amb Andrea Conti (25 milions, procedent de l'Atalanta), Leonardo Bonucci (42, Juventus), Mateo Musacchio (18, Vila-real) i Ricardo Rodríguez (18, Wolfsburg).

Al centre del camp, la inversió també ha estat important, amb els fitxatges de Hakan Çalhanoglu (22 milions d'euros, del Bayer Leverkusen), Franck Kessié (20, Atalanta) i Lucas Biglia (17, Lazio), a banda de tenir en compte que Niccolò Zanellato també s'incorpora al primer equip procedent del filial.

Un dels traspassos més importants de l'equip per a la propera temporada es troba a la davantera. És André Silva (38 milions, Porto), i l'han seguit Nikola Kalinic (20, Fiorentina) i Fabio Borini (6, Sunderland). En total, 227,5 milions per onze jugadors que podrien formar una alineació de nivell. A tot això s'hi han d'afegir jugadors joves com Gianluigi Donnarumma, renovat, Manuel Locatelli, Suso o Patrick Cutrone, que permeten somiar a una afició que ha passat unes temporades dures.

 

Anar al contingut