Paulo Dybala, queixant-se des del terra de la falta rebuda (Reuters)
Futbol

Paulo Dybala es retira lesionat en la victòria de la Juventus a Pescara

El crac de la Juventus, que va ser un malson per a la defensa del Barça en l'anada de la Champions, marxa tocat en el partit contra el Pescara (0-2)

Actualitzat

Paulo Dybala, l'heroi del partit d'anada dels quarts de final de la Champions contra el Barça, podria perdre's la tornada. El davanter argentí, autor dels dos primers gols de la Juve el dimarts passat, ha demanat el canvi en el partit de Lliga contra el Pescara (0-2) per molèsties en un turmell després d'haver rebut una dura entrada de Sulley Muntari.

Els serveis mèdics avaluaran si les molèsties de Dybala són prou lleus com per què pugui participar ense problemes en el partit del dimecres. A Pescara, amb ell encara al camp, la Juventus ja havia fet la feina marcant els dos gols del partit, a càrrec de Gonzalo Higuaín, per consolidar-se en el liderat de la Serie A.    

El Milan empata "in extremis" el derbi

S'esperava amb expectació el derbi milanès d'aquest dissabte, que suposava el primer partit del Milan des de que ha passat a mans xineses. Potser pel fet que tots dos equips pertanyen a conglomerats asiàtics, el "derbi de la Madonnina" s'ha jugat a les 12.30.

L'espectacle no ha decebut i a més ha tingut un desenllaç inesperat: tot i un primer tir al pal de Gerard Deulofeu, l'Inter ha marxat al descans amb dos gols de renda gràcies a Candreva (36') i Icardi (44'). Però quan els "nerazzurri" se les prometien felices, ha arribat la reacció tardana del Milan. Alessio Romagnoli (83') ha aprofitat una bona assistència de Suso per reduir diferències i ja en temps de descompte, Cristian Zapata ha empatat en un gol que ha estat validat per l'ull de falcó davant les protestes de l'Inter.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut