Futbol

El Milan arribarà al Camp Nou en plena crisi de resultats i amb la continuïtat de Massimiliano Allegri en perill

El Milan, rival del Barça dimecres a la Lliga de Campions, s'ha concentrat per decisió del club enmig d'una crisi de joc i resultats que fa perillar la continuïtat del tècnic, Massimiliano Allegri. Després de perdre ahir per 0 a 2 contra la Fiorentina a San Siro, Allegri va dir que és el pitjor moment de la seva feina al club i que ha de trobar una solució per superar-lo.

Actualitzat

El Milan es concentra avui per preparar el partit de dimecres al camp del Barça a la Lliga de Campions, per decisió del club enmig d'una crisi de joc i resultats que fa perillar la continuïtat del tècnic, Massimiliano Allegri.

Els italians estan a 16 punts dels llocs de Champions i a 18 del líder després d'11 jornades a la Lliga italiana, en què han sumat 5 derrotes, 3 empats i només 3 victòries. L'última desfeta va ser ahir contra la Fiore a San Siro. Juan Vargas i Borja Valero van ser els autors dels gols visitants i que van provocar que Adriano Galliani marxés de la llotja de San Siro 15 minuts abans d'acabar el partit.

L'entrenador, Massimiliano Allegri, reconeix que viu el pitjor moment des que és a la banqueta del Milan i admet que no poden jugar tan malament com ho van fer ahir, i que els jugadors s'han de recuperar mentalment de cara a l'imminent visita al Camp Nou.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut