Iniesta, en el partit contra el Leganés (EFE)
Iniesta, en el partit contra el Leganés (EFE)
Barça

El migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta arriba a les 300 victòries a la Primera Divisió

Només 6 jugadors han arribat a aquesta xifra a la Lliga. En breu, un altre blaugrana es pot unir al grup

Actualitzat

Andrés Iniesta ha entrat aquest dissabte en un selecte club, el dels futbolistes que han arribat a les 300 victòries a la Primera Divisió espanyola. És un club tan exclusiu que només té 6 membres més: Iker Casillas (334), Andoni Zubizarreta (333), Raúl González (327), Xavi Hernández (322) i Manolo Sanchís (312).

El migcampista del FC Barcelona, des del dia del seu debut al camp del Mallorca el 21 de desembre del 2002 (0-4), ha participat en 422 partits de Primera Divisió, tots amb la samarreta blaugrana. I n'ha guanyat 300, amb un percentatge de victòries del 71%. El manxec ha viscut la millor etapa històrica del Barça, i això l'ha ajudat a aconseguir aquest registre.

Aquesta temporada, el migcampista ha participat en 10 dels 12 partits del FC Barcelona a la Lliga. En 9 ocasions ho ha fet sortint de titular, i, en només un, al Camp Nou davant el Las Palmas, ho va fer sortint des de la banqueta. Hi ha un altre jugador de l'actual plantilla del Barça que aviat es pot afegir al club dels 300. L'argentí Leo Messi, aquest dissabte, davant del Leganés, ha arribat a les 299 en 394 partits. Amb 30 anys, li queda prou carrera futbolística per superar els registres dels seus predecessors.  

Anar al contingut