Michael Schumacher, en una imatge d'arxiu.
Schumi va patir un accident esquiant el desembre de 2013
Fórmula 1

El metge que va atendre Schumacher en l'accident del 2009 diu que el seu cervell ja va quedar danyat

El metge alemany que va atendre Michael Schumacher en l'accident de moto sofert el 2009 a Cartagena ha assegurat que la meitat dreta del seu cervell va patir danys i que les seqüeles afecten el conjunt del reg cerebral. Schumacher, que va complir 45 anys divendres, es troba en coma induït, en estat crític però estable, segons ha insistit la seva representant i portaveu, Sabine Kehm.

Actualitzat

El metge alemany que va atendre Michael Schumacher en l'accident de moto sofert el 2009 a Cartagena ha assegurat que la meitat dreta del cervell va patir danys llavors i que les seqüeles afecten el conjunt del reg cerebral. "L'artèria esquerra es va trencar i només hi ha dues artèries que s'encarreguen del reg", ha apuntat el doctor Johannes Peil, director de la clínica esportiva de Bad Nauheim en declaracions que publica aquest disssabte el popular diari alemany "Bild".

Peil, que aquests dies ha visitat Schumacher a l'hospital de Grenoble on està ingressat des de diumenge passat, va atendre al febrer de 2009 l'heptacampió mundial de Fórmula 1 després de l'accident sofert en una pista de proves on practicava motociclisme. Fins la greu caiguda de diumenge passat, mentre esquiava als Alps francesos, aquest havia estat l'accident de conseqüències més greus de la seva vida. Les seqüeles de llavors, però, no afectarien la seva hipotètica recuperació ara, segons el doctor.

Segueix crític però estable

Schumacher, que va complir 45 anys aquest divendres, es troba en coma induït, en estat crític però estable, segons ha insistit la seva representant i portaveu, Sabine Kehm. Kehm ha avançat que no està previst donar cap conferència de premsa sobre el seu estat de salut abans de dilluns de la setmana vinent i ha afirmat en un comunicat que la càmera que portava al casc Schumacher quan es va estavellar contra una roca mentre esquiava en una àrea fora de les pistes de l'estació de Méribel, als Alps francesos, ha estat lliurada voluntàriament per la família als investigadors.
   
Els serveis mèdics que atenen l'expilot a l'hospital universitari de Grenoble des que hi va ingressar diumenge a la tarda, unes hores després de l'accident, no han emès cap comunicat mèdic des de dimarts. Precisament el "Kàiser" ha rebut la visita dels seus familiars més directes, els seus pares, el seu germà Ralf i la seva dona, Corinna.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut