Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt (www.bayernforum.com)
Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt (www.bayernforum.com)
Lliga de Campions

El metge del Bayern de Munic dimiteix perquè se sent qüestionat després de la derrota davant del Porto

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, metge del Bayern de Munic, ha dimitit després de gairebé 40 anys en el càrrec. La raó, sentir-se qüestionat per la derrota en l'anada dels quarts de la Lliga de Campions contra el Porto

Actualitzat

El metge del Bayern de Munic Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt ha presentat aquest dijous la dimissió. El responsable dels serveis mèdics del club alemanya considera que la confiança necessària per exercir la seva tasca ha quedat malmesa quan després de la derrota davant el Porto en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions "per raons inexplicables s'ha fet responsable l'equip mèdic" del resultat.

Müller-Wohlfart portava gairebé 40 anys al club bavarès (des del 1977) i és el responsable de la selecció alemanya. Aquests últims mesos, la premsa alemanya ha informat de les diferències entre el metge i l'entrenador Pep Guardiola, agreujades amb les lesions de Thiago Alcántara. En la llista de lesionats de cara al partit contra el Porto hi havia 6 jugadors: Ribéry, Robben, Javi Martínez, David Alaba, Bastian Schweinsteiger i Benatia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut