Futbol

El mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17 (18-24 de juliol)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17

Actualitzat

24/07/2016

Luciano Vietto, de l'Atlètic de Madrid es podria convertir en jugador del Barça en les pròximes hores. 

Adriano Correia no coincidiria amb Vietto al Barça ja que el blaugrana es troba a Istambul, per a passar la revisió mèdica amb el Besiktas. Si es confirma, Adriano ja no viatjaria a Anglaterra aquest dilluns per a començar l'stage blaugrana. 

23/07/2016

Segons el diari "Sozcu", el Besiktas espera Adriano Correia aquest diumenge a Istambul per fitxar-lo: el blaugrana forma part de la llista de jugadors que viatgen dilluns a Anglaterra per començar l'stage de pretemporada. 

El davanter argentí del Nàpols Gonzalo Higuaín ja ha passat el reconeixement mèdic amb la Juventus i està a punt per signar un contracte de quatre anys amb els "bianconeri" segons informa Sky Sport Itàlia.

Segons el Diari Sport, el defensa colombià Juan Cuadrado vol deixar el Chelsea i tornar a la Lliga italiana. El Milan està interessat en ell.

El Reial Madrid ha rebutjat una oferta de 85 milions per James Rodríguez, segons informa el diari "As"

David Ospina, porter de l'Arsenal, vol deixar el club, segons ha comentat als seus companys.

Alexis Sánchez ha recomanat al seu entrenador Arsene Wenger que intenti fitxar el blaugrana, Arda Turan, segons publica "The Sun".

22/07/2016

El retorn de Klose: Segons "Sport1", Miroslav Klose podria tornar al Bayern de Munic. El jugador de 38 anys ha acabat contracte i la incorporació no costaria diners al club alemany. Klose ja coneix el Bayern, va jugar-hi entre el 2007 i el 2011.

Al darrere de Mario Gómez: Segons les informacions de l'"Sport", el West Ham voldria fitxar Mario Gómez. El jugador interessaria tant al Barça com a l'Espanyol, tot i que els blanc-i-blaus superarien el límit salarial marcat per la LFP amb la incorporació de l'alemany.

El futur fora de l'Espanyol: Segons publica el "Marca", el jugador de l'Espanyol Álex Fernández podria marxar a l'Sporting de Gijón. El jugador creuria que al club de Barcelona no tindria minuts i veuria com una bona oportunitat vestir la samarreta de l'Sporting.

El "no" de Varane a Mourinho: Segons informa el "Marca", el defensa Rafael Varane hauria rebutjat una oferta del Manchester United. El mateix Mourinho hauria contactat amb el jugador per temptar-lo. Però una xerrada amb Zinedine Zidane hauria convençut el central francès.

21/07/2016

Van Persie es queda a Turquia: Segons el diari francès "L'Équipe", el davanter del Fenerbahçe Robin Van Persie continuarà al club tot i la situació d'inestabilitat política en la qual es troba el país

El Chelsea vol Lindelof: El diari portuguès "A Bola" informa sobre l'interès del Chelsea per aconseguir els serveis del defensa del Benfica Victor Lindelof. Els anglesos estarien disposats a pagar els 30 milions d'euros de la clàusula de rescissió.

Interès de l'Arsenal per Sissoko: Segons informa el "Daily Mirror", l'Arsenal estaria interessat a aconseguir els serveis del migcampista francès Moussa Sissoko. Els "gunners" estarien disposats a pagar 20 milions de lliures pel jugador del Newcastle.

Lukaku, al Chelsea? El "London Evening Standard" informa que el Chelsea estaria interessat a pagar 50 milions de lliures pel davanter belga Romelu Lukaku.

20/07/2016

Alternativa per a l'Atlètic. Segons publica "Bleach Report", l'Atlètic de Madrid podria estar buscant una alternativa per al seu objectiu de fitxar un davanter. Es tractaria de Divock Origi, del Liverpool.

Els "blues" amenacen. Segons les informacions de "The Sun", el Chelsea s'hauria cansat del serial entre Diego Costa i l'Atlètic de Madrid. El club anglès hauria amenaçat els matalassers de denunciar-los a la FIFA si continuen els contactes amb Costa.

Tot té un preu si el pots pagar. Segons informa "The Guardian", la Juventus hauria rebutjat una oferta del Manchester United de 120 milions d'euros per Paul Pogba. Els de Torí haurien respost amb una contraoferta demanant que s'augmentés l'oferta una mica més.

Kovacic, sense lloc a Madrid. Segons explica el "Marca", el futur de Mateo Kovacic podria ser lluny del Reial Madrid. El club buscaria cedir-lo, el jugador voldria quedar-se i a Zidane li agradaria el croat però no veuria espai per a ell a l'equip.

19/07/2016

Por a Turquia. Segons publica "France Football", el blaugrana Mathieu hauria arribat a un acord amb el Besiktas turc, però s'estaria replantejant el seu futur a Turquia a causa del convuls clima sociopolític que viu el país.

El Barça no tira la tovallola. Segons explica l'"Sport", el Barça no renuncia al fitxatge de Kevin Gameiro. El problema és que el Sevilla hauria dit que, per menys de quaranta milions d'euros, la seva clàusula de rescissió, no el deixarà anar i el club blaugrana no vol pagar més de 25 milions.

El Madrid, amb la mirada sobre Gomes. Segons informa el "Marca", el Reial Madrid tindria avançades les negociacions amb el València pel fitxatge d'André Gomes. El preu del portuguès rondaria els 50 milions d'euros, més 10 milions variables segons els objectius aconseguits.

18/07/2016

Sané, objectiu del Reial Madrid. Segons publica "Sky Sports", el Reial Madrid estaria interessat en el fitxatge de Leroy Sané, que juga al Schalke 04. L'equip alemany esperaria aconseguir uns 50 milions d'euros, aproximadament, amb la sortida del jove extrem de 20 anys. El Bayern de Munic i el Manchester City també estarien interessats en Sané.

El Nàpols no vol vendre Higuaín. Segons les informacions de "GazzettaWorld", el Nàpols hauria comunicat a la Juventus que no vendran Gonzalo Higuaín per menys de 94,5 milions d'euros. La Juventus podria incloure jugadors de la seva plantilla a l'oferta per reduir el cost del fitxatge.

Bellerín, al City. Segons informa "Mundo Deportivo", el lateral català de l'Arsenal Hèctor Bellerín és un dels objectius prioritaris de Pep Guardiola per reforçar la defensa del Manchester City. El conjunt anglès estaria disposat a pagar 51 milions d'euros pel seu fitxatge.

Fernando Llorente, a la Reial Societat. Segons publica "Mundo Deportivo", la Reial Societat està valorant la possibilitat d'incorporar el davanter del Sevilla amb passat a l'Athletic Club.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut