Segueix els últims rumors del mercat de fitxatges
Segueix els últims rumors del mercat de fitxatges
Futbol

El mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17 (del 27 de juny al 3 de juliol)

Segueix les últimes informacions i rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17

Actualitzat

03-07-2016

Un "galàctic" per a Guardiola: El Sunday Mirror apunta que el Manchester City vol fitxar un "galàctic" per contrarestar l'arribada d'Ibrahmovic a l'United. El rotatiu anglès cita dos jugadors que interessen a Pep Guardiola, el blaugrana Luis Suárez i el madridista Toni Kroos.

Krychowiak, al PSG: L'equip francès ha fitxat el migcampista polonès Grzegorz Krychowiak. El Sevilla percebrà 30 milions d'euros més variables pel traspàs del jugador, que segueix el tècnic Unai Emery en el seu viatge a París.

02-07-2016

Una indiscreció de màrqueting: El Manchester United ha pagat 42 milions d'euros per fitxar el migcampista armeni del Borussia de Dortmund Henrikh Mkhitaryan. La botiga online del club anglès va aixecar la llebre de l'operació posant a la venda samarretes del jugador abans que el traspàs fos oficial.

01/07/2016

Ben Arfa cap a París: El PSG ha confirmat el fitxatge de Hatem Ben Arfa. El francès ha firmat per dos anys amb el club parisenc. A Ben Arfa se l'havia col·locat a l'òrbita d'interès del FC Barcelona durant aquesta primavera.

En el punt de mira del Barça: Segons publica l'"Sport", després de fitxar Umtiti, el Barça tindria com a objectiu la incorporació de jugadors com André Gomes (València) i Lucas Pérez (Deportivo de la Corunya).

Aleix Vidal podria dir adéu al Barcelona: Segons publica el web "Gazzamercato", el blaugrana podria marxar a Itàlia. Segons les informacions, el Milà ja hauria contactat amb el català i el Nàpols també estaria interessat en el jugador.

El tercer fitxatge per a l'Espanyol: Segons informa l'"Sport", l'Espanyol estaria interessat en José Manuel Jurado, que juga al Watford anglès. El club blanc-i-blau tindria les negociacions bastant avançades.

Arbeloa podria marxar a Itàlia: Segons informa el "Marca", el Milan hauria mostrat interès en Álvaro Arbeloa, que ha finalitzat el contracte amb el Reial Madrid.

30/06/2016

El Barça, amb la mirada a Holanda: Segons informacions de "Mundo Deportivo", el Barça estaria interessat en Donny van de Beek, un jove jugador de 19 anys que juga actualment al primer equip de l'Ajax. Els blaugranes també haurien mostrat interès en altres jugadors del club holandès com Riechedly Bazoer, Jairo Riedewald, Vaclav Cerny i Matthijs de Light.

Cristian Tello es podria quedar a Itàlia: Segons informa "Corriere Dello Sport", Cristian Tello podria quedar-se una temporada més a la Fiorentina. Tello hauria rebutjat ofertes del Southampton i el Liverpool. El club italià intentarà allargar la cessió i, al mateix temps, reduir la xifra d'opció de compra.

El Madrid voldria Hazard: Segons informa "ESPN FC", el Reial Madrid estaria interessat a incorporar a la plantilla Eden Hazard. L'oferta del club blanc al Chelsea seria d'una xifra superior als 40 milions d'euros més Álvaro Morata.

Lewandowski, vestit de blanc: Segons informa "El Confidencial", Robert Lewandowski seguiria a l'agenda de possibles fitxatges del Reial Madrid. Això sí, en principi, el Bayern de Munic no voldria vendre. Si es materialitzés el fitxatge, Benzema podria marxar a l'Arsenal, club que estaria interessat en el francès.

29/06/2016

Lateral dret per als blaugranes: Segons informa el diari "Sport", el Barça hauria ofert 5 milions d'euros a la Roma per Abdullahi Nura. El jugador nigerià de 18 anys tindria lloc al Barça B. El director esportiu de la Roma, però, no voldria deixar-lo marxar.

Bravo despertaria l'interès del City: Segons publica "Mundo Deportivo", Pep Guardiola hauria demanat al City que intentés el fitxatge del porter blaugrana Claudio Bravo. El City també mantindria la seva òrbita d'interès sobre Víctor Valdés i Gerónimo Rulli.

Zidane buscaria un nou Makelele: Segons informacions publicades a "As", Zidane hauria requerit al club blanc el fitxatge de N'Golo Kanté, del Leicester City. El que buscaria el tècnic del Madrid és un perfil similar al de Makelele, amb el qual l'entrenador francès va compartir vestidor.

Un "no" al Barça: Segons informa "ESPN FC", el jugador de la Juventus Paulo Dybala hauria rebutjat una oferta del Barça. Els catalans haurien ofert al club de Torí el doble del que els blancs-i-negres van pagar per fitxar l'argentí.

28/06/2016

Neymar per Griezmann: Segons informa "Mundo Deportivo", el PSG podria abandonar l'interès per Neymar i apostar pel fitxatge de Griezmann. Segons les informacions, Emery veuria amb bons ulls el francès.

El Madrid podria anar darrere d'Alaba: Segons informa l'"As", el Reial Madrid hauria fet una oferta de 50 milions d'euros al Bayern de Munic pel lateral esquerre David Alaba. Tot i així, el club alemany hauria dit que per menys de 80 no vol negociar.

L'Inter estaria interessat per Gabriel Jesús: Les informacions de l'"As" apunten que l'Inter de Milà hauria fet una oferta de manera oficial al Palmeiras per Gabriel Jesus. El jugador brasiler estaria dins l'orbita d'interès del Barça.

Morata podria anar a la Premier: Segons informacions de la web del "Mirror", el Chelsea podria estar interessat a comprar els drets federatius d'Álvaro Morata al Reial Madrid. L'Arsenal també podria voler fitxar-lo.

27/06/2016

El Barça a la cerca d'un lateral: Segons informa el "Daily Star", el lateral dret Matteo Darmian podria arribar al Barça. L'entrenador del Manchester United, José Mourinho, sembla que no compta amb ell i el responsable del mercat internacional del Barça, Ariedo Braida, estaria negociant un traspàs per 20 milions d'euros aproximadament.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut