El McLaren de Stoffel Vandoorne ha estat el pilot més ràpid del matí en el primer dia dels tests d'Hongria (@F1)
Fórmula 1

El McLaren de Stoffel Vandoorne és el més ràpid del matí en els tests d'Hongria

Aquest dimecres tota l'atenció estarà posada en Robert Kubica, que tornar a pilotar un Fórmula 1 en uns tests oficials

Actualitzat

Primera jornada de tests oficials de Fórmula 1 al Circuit d'Hungaroring i sorpresa: el McLaren de Stoffel Vandoorne ha estat el monoplaça més ràpid del matí amb un temps de 1:18.370. La segona posició ha estat per al Ferrari del monegasc Charles Leclerc, provador de l'escuderia italiana i actual líder de l'F2 (1:18.463), mentre que Valteri Bottas s'ha emportat un meritori tercer millor temps (1:19.423) tenint en compte que el seu Mercedes portava uns pneumàtics experimentals que Pirelli vol introduir per a la propera temporada. Per aquest motiu, a més, el finlandès s'ha fet un fart de rodar per l'asfalt d'Hungaroring. Amb 71 voltes, ha estat el pilot que més quilòmetres ha fet durant el matí.

La major part dels pilots que han estat al volant d'un Fórmula 1 en les primeres hores dels tests d'Hongria són provadors que intenten fer-se un lloc entre les escuderies de la categoria reina de l'automobilisme. A banda de Vandoorne i de Bottas, només hi ha hagut dos oficials més: Lance Stroll, de Williams, que ha acabat en la quarta posició, i un Max Verstappen que ha tingut problemes amb el seu Red Bull i només ha pogut completar 11 voltes en el traçat hongarès.

Aquest dimecres tota l'atenció estarà posada en Robert Kubica, que torna a pilotar un Fórmula 1 en uns tests oficials des que va tenir un accident mentre participava en un ral·li per divertir-se el 2011 i que el va obligar a retirar-se de la categoria reina de l'automobilisme.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut