Fórmula 1

El McLaren de Fernando Alonso es torna a avariar i Daniel Ricciardo signa el temps més ràpid

El nou model McLaren MCL33 continua tenint problemes de fiabilitat en els tests de pretemporada del Circuit de Barcelona-Catalunya, mentre que el Red Bull de Daniel Ricciardo ha superat els dos Mercedes

Actualitzat

El McLaren no acaba d'anar bé. Un dia després que Stoffel Vandoorne protagonitzés una accidentada sessió d'entrenaments, Fernando Alonso ha experimentat la falta de fiabilitat del nou MCL33 en la jornada de tests de Fórmula 1 d'aquest dimecres al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El pilot asturià només ha pogut completar 46 voltes abans de veure's obligat a aturar-se en un marge. El McLaren ha tingut una visible pèrdua d'oli i ha hagut de ser enretirat per una grua. La sessió s'ha hagut d'aturar durant un quart d'hora. El pilot asturià s'ha perdut la jornada sencera.

A banda dels maldecaps d'Alonso, els altres monoplaces han pogut rodar sense problemes en el traçat català. Daniel Ricciardo ha estat el pilot més ràpid del dia amb el seu Red Bull (1:18.047), per davant dels Mercedes de Lewis Hamilton (1:18.400) i de Valteri Bottas (1:18.560). Sebastian Vettel, amb el Ferrari, ha acabat en la quarta posició (1:19.541).

Els temps de la jornada han estat els següents:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut