Les noies del Mataró jugaran la final de diumenge (@wp2018bcn)
Waterpolo

Sabadell i Mataró jugaran la final de la Supercopa femenina de waterpolo

El Mataró s'ha desfet del Sant Andreu (8-7) en un partit molt disputat, mentre que el Sabadell ha estat molt superior al Moscardó (19-4)

CN Sabadell i CN Mataró jugaran la final de la Supercopa Iberdrola, la competició que obre el calendari estatal del waterpolo femení, després de guanyar aquest dijous les seves respectives semifinals.

Un gol d'Helena Lloret a falta de menys de 2 minuts per al final del partit ha donat la victòria al CN Mataró sobre el CN Sant Andreu (8-7) en la primera semifinal de la Supercopa Iberdrola de waterpolo femení. Lloret ha acabat amb les esperances del seu exequip, que ha plantat cara en tot moment liderat per l'holandesa Brigitte Sleeking, autora de 4 gols.

L'altra semifinal ha tingut menys història. El CN Sabadell, vigent campió de Lliga, de Copa i de Supercopa, s'ha desfet sense problemes del CN Moscardó (19-4). El 8-0 del primer quart ha estat una llosa massa pesada per a l'equip madrileny.