Waterpolo

El Mataró defensarà el títol de la Copa de la Reina de waterpolo davant del Sabadell, que arriba com a gran favorit

Les maresmenques han superat el Mediterrani (10-8) i les vallesanes no han tingut pietat del Terrassa (1-16); Esport3 oferirà la final, aquest dimenge a les 12.00

Actualitzat

La Sirena CN Mataró, vigent campió de la Copa de la Reina, defensarà el seu títol a la final d'aquest any després de superar a la primera semifinal el CE Mediterrani per 10 a 8. Tot i que el Mediterrani ha estat el primer a marcar, la resposta de les mataronines ha estat contundent, amb un parcial de 3 a 0 que els ha permès tancar el primer quart guanyant per 3 a 1. El conjunt que entrena Florin Boca encara ha ampliat més el seu marge al descans, 6 a 2.

Després del descans l'equip de Barcelona ha provat de remuntar, però Goset ha errat un penal en el tercer quart que les hauria deixat a només 2 gols de les seves rivals. Amb dos gols de Marta Bach i Ona Meseguer, el Mataró ha tancat aquests vuit minuts amb un resultat de 8 a 3. El Mediterrani ha aprofitat l'últim quart per maquillar el resultat amb un parcial de 0 a 4.

El Sabadell, un favorit sense pietat

El CN Sabadell serà el rival del Mataró en la final després d'una victòria contundent contra el CN Terrassa. Les jugadores de Nani Guiu han resolt el partit en el primer període amb un 0 a 6. D'aquests sis gols (Olga Domenech, Clara Espar, Kiley Neushul, Judith Forca i dos de Maica García), quatre han estat en contraatac. A més, han enviat dos llançaments al pal en situacions de superioritat.

El Terrassa, que també ha tingut superioritats, no ha pogut marcar en tota la primera meitat del matx davant la bona defensa d'un del millors equips del continent. La millor oportunitat que ha tingut ha estat una canonada de Cristina Cantero, gairebé des de mitja piscina, que ha anat al travesser quan quedaven 30 segons per al descans. I, si més no, ha pogut reduir relativament el domini del Sabadell, i el segon parcial s'ha tancat amb un 0 a 2.

Els dos períodes restants han estat un pur tràmit. En el tercer, val a destacar l'únic gol de les terrassenques, obra de Raquel Roldán (1-11). El Sabadell ha acabat el partit amb més ambició, després d'un temps mort en què Guiu ha retret a les jugadores un cert relaxament en aquest penúltim parcial. El resultat final, 1 a 16 , ho diu tot de la potència del seu equip.

Com una Supercopa

La final d'aquest diumenge, que Esport3 oferirà en directe (12.00), reedita la de l'any passat i, sobretot, serà una autèntica Supercopa continental, que enfrontarà l'actual campió d'Europa, el Sabadell, i el de la Copa LEN, el Mataró, que intentarà revalidar el títol en aquesta Copa de la Reina.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut