Futbol sala

El Marfil Santa Coloma torna a la Divisió d'Honor després d'imposar-se al RAM de Lleó (5-4)

El Marfil Santa Coloma ha tornat a la Divisió d'Honor de futbol sala, després d'imposar-se a l'Obras y Estructuras RAM per 5-4 en el segon partit del "play-off" d'ascens. El domini del Marfil ha estat molt més clar del que reflecteix el marcador. Fins a 4-0 s'han arribat a posar els catalans. Albaladejo, Lorenzo, Guille i Marquès han fet els gols dels catalans. Així, els de Santa Coloma tornen a l'elit, després de tres anys a la categoria de plata.

Lorenzo ha obert el marcador en el minut 9. Albaladejo ha fet el 2-0 en el 25. Un gol que ha afectat els visitants, que s'han menjat després el 3-0, obra de Guille, enmig del deliri de l'afició. I també el quart, aconseguit de nou per Albaladejo, a tres minuts per al final. A la desesperada i amb el porter davanter, els visitants han fet tres gols seguits en tres minuts, gràcies a Pitu i a dos de Rodrigo. Però Marquès ha fet el 5-3, que ha desfermat la festa local. De res ha servit el 5-4, obra de Pitu en els últims segons.