Xavier Passarrius seguirà a la banqueta del Marfil fins al 2016. (Foto: @MarfilSC)
Xavier Passarrius seguirà a la banqueta del Marfil fins al 2016. (Foto: @MarfilSC)
Futbol sala

El Marfil Santa Coloma renova el tècnic Xavier Passarrius per dues temporades més

El Marfil Santa Coloma ha presentat aquest dimecres les línies mestres del seu projecte esportiu de cara a la temporada que ve i ha confirmat la renovació del tècnic Xavi Passarrius per dues temporades més, fins al 2016. L'equip colomenc també ha confirmat les renovacions d'Albert Segura i Rubén González, la continuïtat d'Adolfo fins al final del seu contracte i la cessió un any més d'Eric Martel.

Actualitzat

El Marfil Santa Coloma ha presentat aquest dimecres les línies mestres del seu projecte esportiu de cara a la temporada que ve. Entre les decisions preses, s'ha fet pública la renovació del tècnic Xavi Passarrius, que ha renovat el seu contracte per dos anys més, fins al 2016.

A més de la continuïtat de l'entrenador, l'equip colomenc també ha confirmat les renovacions de dos jugadors, Albert Segura fins al 2015 i Rubén González fins al 2016 i la continuïtat d'Adolfo fins al 2015, any en què s'acaba el seu contracte, i la cessió una temporada més d'Eric Martel.

El Marfil també ha comunicat que el jugador cedit pel Barça Eric Martel seguirà un any més a la disciplina del club colomenc i per últim s'han fet oficials els dos únics fitxatges de cara al pròxim curs, el pivot Charlie Muñiz i el porter Álex Pérez, que han firmat fins al 2016.

Anar al contingut