Futbol sala

El Marfil Santa Coloma perd a la pista del Lobelle i suma la quarta derrota consecutiva (3-1)

El Marfil Santa Coloma no aconsegueix allunyar-se de la zona perillosa de la classificació de la Lliga de futbol sala. Els homes de Sergio Mullor han sumat la quarta derrota consecutiva a la pista del Lobelle Santiago. Els gallecs feia cinc partits que no guanyaven i s'han retrobat amb la victòria per 3 a 1. Barroso ha avançat els locals tot just al primer minut de partit. Un doblet d'Aicardo, que ha vist porteria dues vegades en quatre minuts, ha trencat definitivament el partit. Els colomencs només han pogut fer el gol de l'honor, gràcies a Rubén, però, de cara al marcador, la diana ha estat del tot estèril.