Xavi Passarrius i Dani Salgado, l'entrenador i el golejador del Marfil. (Foto:FCFS)
Futbol Sala

El Marfil Santa Coloma encadena set jornades sense guanyar després de perdre contra el Burela (4-5)

El Marfil Santa Coloma ha perdut de forma ajustada davant el C. D. Burela gallec per 4 gols a 5 i ja encadena 7 jornades sense guanyar a la Lliga (2 empats i 5 derrotes). El seu primer objectiu de la temporada, classificar-se per la Copa d'Espanya, queda ara una mica més lluny.

Els locals s'han avançat en el minut 2 amb un gol de Dani Salgado. En el minut 12 Matamoros ha empatat pels visitants en un contraatac. Rafa López ha fet el segon dels locals en el minut 16. Poc després Salgado ha donat l'ensurt en una relliscada, però al final no hi ha hagut lesió del davanter.

En el minut 3 de la segona meitat ha tornat a empatar el Burela amb un xut llunyà d'Isi. Cinc minuts més tard Antoñito ha culminat la remuntada visitant. Bellvert ha aprofitat uns minuts de desconcert local per marcar el 2 a 4 a 9 minuts pel final. El Marfil ha fet servir el recurs del porter jugador. En el minut 35, Rafa López ha reduït diferències. Salgado ha tingut l'empat, però no ha encertat i Iago Míguez ha fet el cinquè gol dels gallecs. Amb dos minuts per jugar-se Adolfo ha fet pujar el definitiu 4 a 5 al marcador.